Vellutier

Over Vellutier®

Vellutier® zijn kaarsen waarin globaal design en elegantie samenkomen op één plek. Vellutier® haar passie voor bovengemiddelde oplossingen heeft er altijd toe aangezet om op zoek te gaan naar echte edelstenen, juwelen in de omringende werkelijkheid. Geïnspireerd door de perfectie van de natuur, innovatie van technisch denken en de charismatische aard van ongebruikelijke plaatsen en verhalen, zij hebben exclusieve en unieke kaarsen gemaakt die verandering brengen in de omringende ruimte.

Dankzij de medewerking van briljante kunstenaars en specialisten op het gebied van glasontwerp,
houtbewerking en geëerde meesters van de wereldparfumerie heeft Vellutier® in elke productiefase hoogtepunten kunnen bereiken.

De kaarsen van Vellutier®-kaarsen zijn omwikkeld in de hoogste kwaliteit. De verfijnde vorm, met zijn karakteristieke tweevoudige snede vormt een perfect figuur met een precies op elkaar afgestemde deksel van echt hout.
Een heraldisch logo gegraveerd in het houten deksel benadrukt het unieke karakter van het edele materiaal, dat zijn unieke structuur onthult.

Vellutier®-kaarsen heeft een speciale katoenen lont die is gemaakt met toevoeging van Egyptisch katoen. Om het te maken gebruikt Vellutier® katoen van de hoogste kwaliteit waardoor de kaars met een mooie, schone vlam brandt.